Quarantaine-tijd: bezinning & voorzichtig kijken naar de toekomst

Quarantaine-tijd: bezinning & voorzichtig kijken naar de toekomst

Quarantaine-tijd: bezinning & voorzichtig kijken naar de toekomst 1200 628 Verdieping Vier | Branding & Social Media


Quarantaine-tijd: bezinning & voorzichtig kijken naar de toekomst

Een moeilijke periode voor ons allen. Welke maatregelen zullen er nog komen? We hebben geen flauw idee. Op LinkedIn zie ik velen die in de digitale pen zijn geklommen om zijn of haar gedachten via de feed te verspreiden. Feit: in tijden van crisis is er ruimte voor bezinning. Dat is eigenlijk nog helemaal niet zo verkeerd.

Als ondernemer is het niet eenvoudig om in te spelen op deze ontwikkeling. Verdieping Vier biedt hulp!

Het staat buiten kijf dat jij als ondernemer precies weet wat jouw bedrijf doet. Klanten en stakeholders hebben vaak een heel ander idee, en dat is toch echt een slechte zaak (niet als in jouw bedrijf). Nederland maakt momenteel een pas op de plaats, daarom past juist nu zelfreflectie.

Maak plannen om na deze tijd van quarantaine te herrijzen als een feniks uit de as. Wellicht mag het iets minder dramatisch, maar de kern klopt. Nu is het moeilijk, toch is het zeker dat er veel positiefs achter de horizon gloort.

Verdieping Vier is ook bij zichzelf te rade gegaan

De tijd die ons nu extra gegund is, moeten we goed gebruiken. Onze bevinding: we willen onverminderd doorgaan met het vertellen van verhalen. Door te werken aan unieke merken en jouw social media te laten floreren. Het verhaal van jouw bedrijf is bijzonder waardevol, dat mag gehoord worden.

Wij dagen jou uit!

Schrijf op waar je voor staat als ondernemer, wie je wil bereiken, en bovenal op welke manier jij dat aan jouw doelgroep wil vertellen.

Bel, mail, app ons jouw creatie!

Samen werken we aan jouw verhaal om zo de toekomst met frisse ideeën tegemoet te treden. Die hulp is overigens geheel vrijblijvend.

Leuk! Maar hoe gaan wij dat dan doen?

Nou, door simpelweg te vragen en te luisteren. Luisteren naar jouw verhaal, naar de dingen die voor jouw organisatie onmisbaar zijn, die jouw organisatie kenmerken. Dat kan alleen door middel van persoonlijke gesprekken waar je face-to-face tot de kern gaat.

Opmerking: helaas moeten wij deze weken 1.5 meter afstand houden of de mogelijkheden van Skype benutten.

Over een tijdje kijken we terug op de Coronacrisis als het moment dat we een nieuwe succesvolle weg zijn ingeslagen.

Van de nood een deugd maken.

Geschreven door Filip.

(+31) 6 578 823 64

Bel ons

(+31) 6 578 823 64

E-mail

info@verdiepingvier.nl

© 2021 All rights reserved Verdieping Vier. Versterkt jouw merk.