Branding

Net gestart of past de visuele identiteit niet meer bij jouw huidige organisatie? Verdieping Vier bouwt jouw merk op vanaf detailniveau. Via persoonlijke gesprekken achterhalen we essentiële kenmerken van jouw bedrijf en passen we die toe in een nieuwe vormgeving, logo en/of naam. Het resultaat sluit altijd aan op jouw verhaal.

Branding

Wie ben je als organisatie? Wat vertel je? En wat straal je uit? Door goede branding onderscheidt jouw organisatie, product of dienst zich van de concurrent. Goede branding zorgt voor herkenbaarheid, versterking van het imago en consistentie. Dit vraagt om een duidelijke positionering. Hierbij is het belangrijk om in kaart te brengen wat het bestaansrecht van je organisatie is. Wat maakt jouw organisatie zo bijzonder?

Rebranding

Passen de huidige huisstijl, het logo, de visuals en naam nog bij je bedrijf? Ben je hard gegroeid of is het gewoon tijd voor iets nieuws? Dit kun je heel rigoureus aanpakken, maar ook simpel houden door eenvoudige aanpassingen.

Visuele uitstraling

De visuele uitstraling is erg belangrijk. Branding is bouwen aan je merk. Heb je al een sterk merk, maar is het tijd voor een frisse blik?

Herkenbaarheid

Zichtbaarheid

Onderscheidend vermogen

Kunnen wij je organisatie verder helpen?
Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen graag.

Bel ons

(+31) 6 578 823 64

E-mail

info@verdiepingvier.nl

© 2021 All rights reserved Verdieping Vier. Versterkt jouw merk.